Γραφείο Ψυχολόγων

Γραφείο Ψυχολόγων

Στο Γ. Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο» από την 1η Απριλίου του 1997, ιδρύθηκε  το Γραφείο Ψυχολόγων. 


Σήμερα υπηρετούν:

  • Σπύρου Στέλλα Κλινική Ψυχολόγος ΠΕ μόνιμης απασχόλησης σε οργανική θέση - stella.spyrou@vostanio.gov.gr 
  • Γιακουμή Ευτυχία Κλινική Ψυχολόγος ΠΕ με οργανική θέση στο ΚΕΦΙΑΠ Καλλονής και με απόσπαση στο γραφείο Ψυχολόγων για κάλυψη πάγιων αναγκών - e.giakoumi@vostanio.gov.gr 
  • Βυνιχάκη Μαρίνα με σύμβαση έργου μέσω του ΕΟΔΥ

Το γραφείο Ψυχολόγων συμβάλει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με το παρακάτω έργο  :

  1. Πρόληψης:  Οργάνωση Εκδηλώσεων Ευαισθητοποίησης του πληθυσμού σε θέματα υγείας και ψυχικής υγείας.
  2. Κλινικό Έργο ψυχοδιαγνωστικές διαδικασίες (tests): (Νοημοσύνης, Προσωπικότητας, κάτω από συγκεκριμένη παραπομπή  Παροχή Ψυχολογικών Υπηρεσιών σε θέματα: Αυτοεκτίμησης, εικόνα εαυτού, εσωτερικές συγκρούσεις, Προβλήματα επικοινωνίας διαπαιδαγώγησης παιδιών και εφήβων,  συζυγικών προβλημάτων, διαζύγιο προβλημάτων υγείας,  χρόνιες παθήσεις, τροχαία ατυχήματα, Πένθος απώλεια αγαπημένων προσώπων, οικονομικά, εργασιακά, επαγγελματικά προβλήματα κλπ Κατά τη διάρκεια εφημερίας, ο ψυχολόγος, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, εκτελεί κανονικά  το κλινικό του έργο.
  3. Εκπαιδευτικό έργο:  Εισήγηση μαθημάτων ψυχολογίας σε προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, εκπαιδευτικούς, δημοσίους υπαλλήλους.
  4. Συνεργασία με τον ΣΤΑΘΜΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Παράρτημα Μυτιλήνης από τον Οκτώβρη του 2007. Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν τα αιτήματα στους στο  email: symvouleutikos-stathmos-lesvou@aegean.gr .

Το γραφείο Ψυχολόγων διατηρεί ενημερωτικό blog  http://grafeiopsyvostan.blogspot.com  όπου γίνονται αναρτήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του αλλά και άρθρων για την καλύτερη ενημέρωση του πληθυσμού.

Για παροχή των παραπάνω υπηρεσιών ο ενδιαφερόμενος  συμπληρώνει αίτηση που προμηθεύεται  από την Γραμματεία του Ψυχιατρικού Τμήματος (Νοσοκομείο Μυτιλήνης κτίριο ΕΚΑΒ) ή μέσω ηλεκτρονικής αίτησης 

Προσωπικό

Κλινική Ψυχολόγος-Υπεύθυνη:  Σπύρου Στέλλα
Κλινική Ψυχολόγος:  Γιακουμή Ευτυχία
Ψυχολόγος:  Βυνιχάκη Μαρίνα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
Γραφείο Ψυχολόγων: 5184 / 2251351184
Fax:
Γραφείο Ψυχολόγων: 2251023031
Πρόσβαση:
Ελευθερίου Βοστάνη 48 - Μυτιλήνη 81100