Ευρεία Σύσκεψη για τον Υγειονομικό Χάρτη της Λέσβου

Δελτία Τύπου | 25/06/2021

Στο πλαίσιο των κατευθύνσεων και οδηγιών του Πρωθυπουργού για τον επανασχεδιασμό του νέου Υγειονομικού Χάρτη της Χώρας και ειδικότερα του Νησιού μας, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, σήμερα 25 Ιουνίου 2021 ημέρα Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 12:00, στο Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού Λέσβου κ. Αθανασίου Χαράλαμπου. Συμμετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρης Γεώργιος, οι Πρόεδροι των ΤΟΠΦΥ κ. Μακρή Ελένη, Ροδίτης Αλέξανδρος, Γιανναρέλλης Δημήτριος και οι Συντονιστές των Κέντρων Υγείας Μυτιλήνης, Καλλονής, Άντισσας, Πολιχνίτου και Πλωμαρίου.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και στελέχωση των Μονάδων Υγείας του Νησιού μας με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας.
Τα σχετικά συμπεράσματα και προτάσεις καταγράφηκαν και θα υποβληθούν στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό καθώς και στο Υπουργείο Υγείας.